Despre Sugar of the Nile

despre sugar of the nile epilare cu zahar

Sugar of the Nile a fost fondata in anul 2002 de catre antreprenoarea  Lynn Ingram si este specializata in productia de pasta de zahar pentru epilare si produse naturale pentru epilare. Lynn are multi ani de experienta profesionala si este instruita ca tehnician epilare cu zahar. Pasta de zahar pentru epilare a fost descoperita la origini de catre egipteni, persieni in urma cu mii de ani.

Numele de Sugar of the Nile are referinte directe din aceasta istorie. Pasta in sine este o reteta naturala 100% ce contine apa, zahar si suc de lamaie fara alti aditivi.Epilare cu pasta de zahar lasa pielea foarte fina, sanatoasa, fara rani sau taieturi cum se intampla in cazul rasului cu lama. Fata de ceara epilarea cu zahar nu are contraindicatii si lasa pielea mult mai sanatoasa.

Sugar of the Nile poate furniza pasta de zahar si produse profesionale pentru epilarea cu zahar prin distribuitorii sai locali. Produsele noastre sunt excelente si la preturi competitive.

In plus Sugar of the Nile sustine cursuri de formare tehnicieni epilare cu zahar in toata lumea prin distribuitorii locali.

Va multumim pentru incrderea acordata si va asiguram de cele mai bune servicii si produse! Educatorii tehnicii avansate de epilare cu zahar Sugar of the Nile in lume ii gasiti aici.

Corina Chelu
Distribuitor Sugar of the Nile Europa
Please specify image url
Corina Chelu – a fost prima persoana din Romania care a mers la un curs de calificare in epilarea cu zahar in Ungaria, metoda Alexandria Professional sustinut chiar de catre fondatoarea companiei Lina Kennedy. A infiintat in aceeasi luna, noiembrie 2009, primul salon organic din Romania cu produse exclusiv bio/organice.
Lynn Ingram
Fondatoare Sugar of the Nile
Please specify image url
Antreprenoarea Lynn Ingram si este specializata in productia de pasta de zahar pentru epilare si produse naturale pentru epilare.

 


Despre epilarea cu zahar

Epilarea cu zahar functioneaza excelent pentru o exfoliere a pielii mai blanda, dar mai ales pentru o piele sensibila! Exfolierea blanda realizata cu ajutorul epilarii cu zahar detoxifiaza porii facand ca pielea sa arata curata si neteda in timp ce indeparteaza celulele moarte facand ca pielea sa nu mai aiba acel aspect “de piele imbatranita”. Cu cat e mai putina presiune asupra pielii cu atat rezultatele sunt mai bune. Nu se va apasa niciodata pe piele atunci cand zaharul este aplicat sau cand este desprins de pe piele.

ATENTIE: EPILAREA CU ZAHAR NU DOARE PRECUM CEA CU CEARA SAU IPL DECAT DACA METODA NU ESTE EXECUTATA CORECT!!! In functie de cat de sensbila sunteti la durere sau cat de sensibila aveti pielea durerea este prezenta in timpul acestei epilari mai mult sau mai putin, dar TREBUIE  sa fie suportabila.

Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru eczema, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe diferite texturi ale firului de par si genuri de sex. Epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie!

Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui. Pasta de zahar pentru epilare este foarte prietenoasa cu pielea si este solubila in apa deci nu va cauza nicio ranire a pielii si se curata foarte usor!