Pasta de zahar

Kit initiere epilare cu zahar

Pasta de zahar de la Sugar of the Nile este produsa sub licenta in Canada, dupa o reteta egipteana destul de veche. Sugar of the Nile produce pasta din ingrediente 100% naturale, ce contine zahar, apa si suc de lamaie, asigurand o indepartare a firelor de par mai blanda si mult mai eficienta. Este usor de folosit, blanda cu pielea si nu contine absolut niciun ingredient chimic sau alti aditivi. Nu a fost niciodata testata pe animale si nici nu va fi. De fapt este atat de naturala incat se poate manca!

In timp ce alte tipuri de pasta de zahar pot fi foarte scumpe, pasta Sugar of the Nile este produsa in cantitati mari si incearca sa mentina preturile cat mai mici, in asa fel incat sa fie cat mai accesibila tuturor saloanelor din Romania!

Tipurile de pasta de zahar disponibile sunt in cutii a cate 1 kg:

Traditional:pasta de zahar standard, consistenta normala pentru indepartarea firelor de par din orice zona a corpului

Island:o pasta mai ferma ce se recomanda a fi folosita pe timpul verii, in incaperi fara aer conditionat (foarte cald)

Bikini:o pasta mai sucata ce se recomanda a fi folosita numai in zona intima (bikini)

 

Sugar StripEase Kit – UK

 

Sugar StripEase nu contine chimicale: este compusa din ingedienti naturali 100% , o formula chiar comestibila. Se poate aplica pe orice zona a pielii: bikini, picioare, axile etc.

Sugar StripEase este aprobata de BUAV – asociatia britanica de protectie a animalelor.

Aceasta pasta este formulata pentru a se incalzi la microunde sau un apa calda. Pasta de zahar lichida se aplica pe piele cu spatula, iar apoi se indeparteaza cu benzile (pot fi spalate si refolosite de mai multe ori). Sugar Strip Ease este solutia ecologica pentru orice care doreste o piele mai moale, catifelata, fara foliculita (are o valabilitate dupa deschidere destul de mare fara a fi nevoie de conservanti, nu se usuca).

Epilarea cu zahar a fost folosit de femei de mii de ani. In civilizatiile din India, Afrixa si Orient aceasta arta a epilarii a fost transmisa de la mama la fiica. In aeste culturi epilarea era considerata ca o metoda de igiena foarte stricta de aceea zaharul se foloseste pe orice zona a corpului. Ceea ce este si mai importante este ca daca se incepe foarte devreme epilarea cu zahar, in timp se diminueaza efectul cresterii firelor de par. Spre deosebire de alte sisteme de epilare, Sugar StripEase elimina riscul cresterii firelor de par in piele iar firelor vor creste in sensul natural de crestere. Pentru efecte maxime recomandam exfolierea pielii de doua ori pe saptamana.

Pentru un serviciu profesional de epilare cu zahar va recomandam salonul organic EverGreen.

Cantitate : 250g Sugar StripEase si 15 benzi , 3 spatule